Key Commands

DJ.PEE.G.

Budapest, Hungary Progressive House Minimal / Deep Tech Tech House +1

DJ.PEE.G. - REFERENCIA

Polgári nevemen Paur József vagyok.
1986. December 30.-án láttam meg a napvilágot Budapesten.Magyar lemezlovas. Úgy kezdtem el a karrieremet mint sok más önjelölt DJ.tette világszerte.Mindig is érdekelt a Dj szakma világa.Körülbelül 17 évesen kezdtem megismerkedni a dj szakma alapjaival. Zenéket gyűjtögettem és iskola bulikat,születésnapi és névnapi partikat,összejöveteleket valamint bálokat bonyolítottam le.A bulik alkalmával egyre jobban nőt az önbizalmam és a zene iránti szeretetem is.17éves voltam mikor nagyon érdekelt a diszkózás világa és rejtelme.Hallgattam az akkori slágereket és zenéket,igyekeztem minél többször felvenni,kiírni cd-re.Mikor sok sok
zenét sikerült össze gyüjtenem,ismerősöknek és barátoknak szóltam tanítsanak meg engem
a szakma rejtelmeire.Egy nagyon jó barátommal kezdtem el a zenélést.Hétről hétre játszottunk a diszkós pultban és egyre jobban elsajátítottam a szakmát és a zene világát is.
Majd később a pályafutásom egy kis pubban kezdődött el,ami persze folytatódott is.Hétről hétre minden hétvégén jobbnál jobb és telt házasabb bulikban vettem részt az akkori lakóhelyemen Gyálon.Ott DJ.Tish-el állhattam diszkós pult elé. Közel 7-8 éve zenélek és nagy ritkán lépek fel külömböző klubokban egyaránt.2002.-ben rezidens és házigazdaként mindig szívesen jártam vissza a Népligeti E-Klub szórakozóhelyére.Több fellépővel és világhírű magyar Dj-kel állhattam diszkóspult elé.Segítettek a szakma irányzatát és tudását átadni és megosztani velem.Többek közt DJ.BALAGE-al állhattam többször is pult elé.Nagyon jó és közönségmozgató diszkóst ismerhettem meg benne.Kaptam tanácsokat vagy épp kritikákat egyaránt, de a zene iránti vonzalmam nem múlt el.E közben részt vettem az akkor ott megrendezett, egy igazán nagyszabású dj versenyen ahol 5.-ik helyezettet értem el.Majd változás következett be a zenei életemben megismerkedtem Dj.Rasselal és Dj.Beatface barátommal akik segítettek nekem a dj szakma rejtelmeit még jobban elsajátítani. 2011.áprilisában pedig Szolnokon léphettem fel egy igazán színvonalas klubban a New Stockban, egy kedves batátom Dj.SAAB által meghívott vendég lettem egy színvonalas este erejéig.Folyamatosan dolgozok és járom az országot külömböző kisebb és nagyobb klubokban egyaránt.Megemlítenék pár szórakozóhelyet ahol eddig felléptem és állhattam a discos pult mögött.Nekik köszönhetően már a fejlődést mutattam s egyre jobb és jobb vagyok.
Remélem a fejlődés továbbra is így marad és egyre egyre fentebb szeretnék majd kerülni illetve előrébb lépni ebben a szakmában.
Régebbi Rezidenciáim:E-Klub / Népliget / Budapest stb.
Ahol eddig dolgoztam:Dreher Pub/Nagykáta/,Corner Pub/Jászberény/,Rolling Rock/Tápióság/Pótkerék Csárda/Jászberény/2009.-X-Club/Nagykáta/New Stock Music Club/Szolnok/
Együtt dolgoztam:Dj.Rassel.Dj.Beatface,Dj.Balage,stb.
Mindenhol megállom a helyemet.Pontosan,igényesen felépített szettekkel,hibátlanul összekevert zenékkel,mikrofontól nem félve dolgozom.
Zenei stílusaim: CLUB HOUSE/TECH - HOUSE/MINIMAL - HOUSE/MODERN DANCE MUSIC
BOOKING:djpee.g@gmail.com

ZENEI STÍLUSAIM: HOUSE/TECH HOUSE/MINIMAL HOUSE/MODERN DANCE MUSIC
OFFICIAL FACEBOOK FAN PAGES: www.facebook.com/DJ.PEE.G.

Read More