Key Commands

DJ Q

The Netherlands

Quarles van der Mije ook wel bekend als DJ Q is geboren in Haarlem. Sinds zijn kinderjaren heeft hij al gevoel voor ritme en muziek, wat steeds uitgebreider werd. Vanaf zijn 10e jaar wist hij al dat hij een beroemde dj wilde worden.

DJ Q is vaste dj op het tienerfeest de Tienerparty in Leidschenveen, een feest voor jongens en meiden wat iedere laatste vrijdag van de maand gehouden wordt. En draait hij iedere maand op de Tienerdisco in Ypenburg. Ieder jaar met koninginnedag staat hij op het Oranje feest op het Schelpenhof in Leidschenveen, waar hij ieder jaar erg naar uit kijkt.

Sinds 2011 is hij begonnen met het produceren van latinhouse. In 2013 heeft hij een goed en muzikaal jaar gehad en heeft hij samenwerking gehad en is het nummer 'Baile' op het label Bongo Tone gereleased. Hij vindt het maken van muziek zo leuk, omdat je je eigen melodieën kan maken. Zijn passie is om muziek te draaien, en zelf muziek te maken. Het draaien vindt hij wel leuker omdat je dan je mix technieken kan laten horen en je hebt meer interactie met het publiek.

DJ Q is bekend van radio RTW FM, in Waddinxveen waar hij op 9 maart 2013 een live set mocht draaien. En hij heeft in februari 2014 de DJ Contest Nulprocent feest, in Nootdorp gewonnen. Ook heeft hij dit jaar meegedaan aan de Kunstbende categorie DJ.
Hij draait alle muziekstijlen, maar hij richt zich vooral op latinhouse.

Read More